Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterns nyanser

Färdats
genom landet
mött ett snöfritt Skåne
anat vårens ankomst
vid horisonten

Passerat barndomsstaden
den svunna tiden
det forna minneslandskapet
virvlade förbi
i fjärran

Ett avskalat grått
landskap
ändrade norröver
skepnad
till vitt

Vintern har fortfarande greppet
ett grepp som sakta
håller på att tappa taget




Fri vers av AA VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-19 23:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
nyanser av årstidens övergång
på olika platser olika tidpunkter..
gillar!
2012-02-19

    Birgersdotter VIP
inte här hos mig..snöstorm hela helgen
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP