Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fick ett brev i dag...som var som ett konstverk.Där stod några rader som kunde smälta all snö...och mitt hjärta.




I BREVET STOD ATT LÄSA

Till Farmor och Farfar

De är skönt att prata med er

när jag har något bekymmer

Från

Din älsklingsflicka

M----

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-20 15:00



Bookmark and Share


  Sunlight
Viken skatt! Och den är ömsesidig... Förstår att hjärtat smälter...
2012-02-21

  Minkki VIP
ren och oförfalskad kärlek....klart att hjärtat smälter då!
2012-02-21

  M M Mannheim VIP
....bra då blir det snart vår!
2012-02-20

    ej medlem längre
Fina ord, ord som rymmer så mycken kärlek
2012-02-20

    Yarissa
Härliga rader!
2012-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP