Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FARVÄL TILL GIFTCONTAINERN MED SIDEKICKS

 

jag sväljer inga beten

de smakar bara mask

jag sväljer helst förtreten

går ut i sol och slask

ser flickorna som kommer

med vild och vacker vår

blir starkare för var dag

och struntar i i går

LARZ GUSTAFSSON 12/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-20 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP