Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygghetsnarkoman

Dold av välformulerade stavelser

Gömd bakom välfriserad fasad

Osynlig , obemärkt ibland er som syns

Ibland orkar man inte,

Ibland vill man inte att andra ska se,
det man själv inte tror man kan.

Ibland går aldrig ridån upp,
för att rampfebern kokar och inte släpper fram, det man inte vågar.

Man fortsätter..
dold, gömd och osynlig för att inte riskera att misslyckas.

Trygg.




Fri vers av livspoesi
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-20 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livspoesi