Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det inre

I mitt inre
gemak
finns hemligheter

Det innersta
är väl låst
för insyn

I denna minnesbank
lagras
livets samlade
erfarenheter

Med nyckel
öppnas gemaket
ibland behöver det
vädras ut

Annars är det risk för
explosion




Fri vers av AA VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-21 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP