Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




En solig morgon

 

 

  

 

 

ovädret som skulle dra förbi

har jag inte sett till

 

vaknar till en underbar solig

morgon denna fettisdag

 

när många väntar på att äta

sin första semla

 

semlor som har funnits i vissa

affärer sen före jul

 

jag vet många som väntat på

att rätt dag ska komma och

den första semlan ätas

 

jag tycker om semlor men

avstår från att äta en

 

känner solens strålar genom

mitt fönster

 

den värmer så gott ger hopp

om att det blir vår även år

 

fåglarna är många sitter i häggen

och kvittrar och sjunger så vackert

 

skatorna har ett sjå att få till

sitt nya bo det gamla blåste

ner när stormen drog förbi

 

kaffet i min kopp är snart slut

och jag ska snart gå ut i det

vackra vädret

 

hälsa på hos hundarna en stund

ta en sparktur och hoppas få

många fina bilder med min kamera

 

 

 

anits 21 februari 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-21 09:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fin beskrivning.
2012-02-22

  Eva Helene VIP
Fint skrivet om din morgon!
2012-02-22

  Anya VIP
Gott med semla. Själv avstår jag också men ska köpa åt övriga familjen. Härligt med en solig morgon.
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP