Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade sover

Jag minns ett skratt
mellan ekande svarta stammar
och solgnistrande ekrar

jag minns huden
den flammande

de flimrande
fotografierna i
vinden

trädskellett mot
en flyende vit himmel

*

min älskade har somnat
under mossan

hennes små rörelser
är minnets ljusdiffraktioner
och månen lyser
i hennes panna

jag fångar minnen
med händerna

de smälter




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 290 gånger
Publicerad 2012-02-21 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin