Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig vår

Vandra genom den dalande
tidens snö och landa i
dina ögons frusna brunnar

jag är den tidiga våren som
sjunger ur de lossande bäckarnas
sorlande fiskstimsryggar

Allt är vind och vatten
mellan våra ögon

luften är röd
och månens sparvar
bygger bo i våra händer.











Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-21 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin