Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till människan

Levande och dödsdömd

du skall vara älskad




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 164 gånger
Publicerad 2012-02-21 14:39



Bookmark and Share


    lenakarin
Bra...
En profetia , eller imperativ till människorna.
Levande och dödsdömda, kanske inte "eller"?
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin