Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

scars.

Jag vill veta hur många ärr du har
och memorera formen av din tunga.
Jag vill klättra din lägre ryggkurva
och räkna dina kotor.

dina revben
dina fingrar
din gåshud.

Jag vill kartlägga topografin av din anatomi
och kunna ditt kroppsspråk flytande.
Jag vill ha dig, hela dig.




Fri vers av Felicia
Läst 336 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-02-21 15:38



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Gillar och bokmärker:)
2012-02-26

  alvan
Snyggt! Begär och längtan i fin form.
2012-02-22

  Bjarne Nordbö
Just så. Snyggt plitat.
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Felicia