Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




MIN ÖNSKAN

 

 

 

 

jag önskar att alla drömmar

om det som en gång var

kunde lämna mig

 

 

det som varit har varit

går inte att ändra på

nu har jag förstått och

insett att det är dom gånger

jag mött dig som drömmarna

tar fart

 

jag vill vara fri leva i nuet

inte i då tid den tiden gör

så ont att jag stannade kvar

och varför, det kan jag inte

förklara

 

men jag gick min väg

klarade mig själv

som du sa att jag inte

skulle göra

 

 

både barnen och jag

mådde mycket bättre

när vi slapp slita

varje vaken tid

 

 

min själ vill få vara fri

från allt som varit tungt

vill resa sig och lämna

det förflutna

 

vandra vidare i nuet

ta vara på dagarna som är

glömma det som varit

vara den jag är

 

känna tystnaden och lugnet

i dagarna som kommer

 

 

 

 

anits 21 februari 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-02-21 23:09



Bookmark and Share


  Rosen VIP
känner med dina tankar...och önskar allt gott till dig
2012-02-25

  Anya VIP
Håller med bibbi. Jag unnar diktarjaget allt det bästa.
2012-02-24

  Bibbi VIP
Må Din önskan bli uppfylld min älskade vän. Det unnar vi Dig alla.
2012-02-22

  arja savela
Jag kom att tänka på den svåra tiden innan jag lyckades flytta från min ex. Han fick mig att tro att all bråk var mitt fel men det var inte sant. Mannen jag har har förmånen att vara tillsammans nu har inte jag några bråk med och vi har snart varit ihop i sju år!!! Men gamla trauman gör sig påminda då och då, det hör nog livet till. Skönt att du har det bra nu!
2012-02-22

  aol
önskar dej allt gott och lugn och ro vännen
2012-02-21

    Birgersdotter VIP
Det är du verkligen värd...kram
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP