Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lev livet nu


Imorgon är det försent

varför hata när man kan älska
varför ta sitt liv när man kan leva
varför se allt i svart när färgen vitt finns
du skapar bara ditt egna lilla helvete
om nån frågar om tio år så var det ändå ingen som minns
killen eller tjejen som ändade sina dagar

lev ditt liv här och nu njut av livet goda
finns så mycket glädje och kärlek
du får både ge och ta
det är ju det som är så härligt
inte en gång om året
inte en gång i månaden
inte en gång i veckan
utan vareviga da

passa på livet är kort
tittar man bakåt går det fort
minns det goda ta det med er
ta dagen som den kommer
visst är det härligt när man
kärleken mellan människor ser
därför vännen inga sura miner
vill se när du ler




Fri vers av nils
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-01-24 21:35



Bookmark and Share


  Tessan84
en lite klämkäck dikt.. den var bra skriven men den sticker i ögat och örat på den som inte riktigt känner att livet kan vara så perfekt så enkelt...
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

nils