Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite sent kanske :-)


Julottan

julottan går ja på
fullt de är i kyrkan
tror dom håller på
med nån slags dyrkan
varje år sjunger
dom en sång
och jag undrar varenda
gång
vem fan e den där
HOSSIANNA DAVIDSSON
alla tycks veta
dom sjunger med
ä ju ett hån kliar mej
i huvet å känner
mej som ett fån
ä de han som e far
till alla barnen
isf måste de
vara en karl
hmmm hade för mej att
de va tomten
ja ja undrar om HOSSIANNA
man eller kvinna är
vet ni nåt om detta
så låt ett mail till
mej rinna
hej å god jul
nu ska vi ha kul




Fri vers av nils
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-01-26 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nils