Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek


tänker

lite röd om kinden, kanske rufsig i ditt hår
syndigt vackra ögon ser på mej
genom mej, mina tankar
som tänker om dej
som tanken som blir till ord
kanske en liten jag älskar min sötnos tanke
har många såna nu
om samma tjej
en liten tös sitter i mitt hjärta
det finns bara en för mej
det är du




Fri vers av nils
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-10-22 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nils