Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en riktigt sliskig vers


Så kan aldrig kärlek bli

älskar dej
du är
smart söt snäll
världens underbarast
tjej
tankarna kommer
är snart mörkt
en vanlig
vinterkväll
om inte du fanns
i mitt liv
skulle
månen o stjärnorna
på natten
solen på dagen
mista sin
glans

kärleken ger
kärleken tar
är så
underbart
att både ge och få
att tillsammans
med den man älskar
genom livet
få gå

att sin stora kärlek
möta
du rara goa lilla
söta
för mej är du en
prinsessa
vi ska som två
turturduvor sitta på
samma gren
nakna tätt tillsammans
sjunga kärlekens sång
i månens sken




Fri vers av nils
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-01-26 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nils