Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smältningstider

Våren avkläder vägarna

de slår upp violetta valv
och fåglarna korsar rymden

allt smälter och

ditt ansikte föds i sol




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-22 11:14



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Fint!
2012-02-22

  cilax VIP
sött
2012-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin