Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom så nära men fanns ändå aldrig här



Och jag vet inte vad jag
ska göra
eller hur jag ska bete mig

när jag
brister ut i ömhet och värme
bara av att höra din röst

Men varje gång
din stämma
vibrerar genom min hud

så vet jag
att du

fattas mig




Fri vers av Smultris
Läst 1019 gånger
Publicerad 2006-01-25 00:20



Bookmark and Share


  Jeanette
Det är lika bra som vanligt! Förstår inte hur bra du skriver!
2006-06-28

    ej medlem längre
Ja dina ord gråter, flämtar och river i själen, utan att riktigt riva, smeka...du verkligen...det är oförståeligt hur skicklig du är med dom känslorna genom orden min vän.... Ha det bra!
2006-01-28

  Per Rydberg
Längtan och smärta, dina ord gråter! Det är tårar som blir pärlor av kärlek! Du vibrerar i innerlig känsla! Så starkt, så starkt. Jag tycker mycket om din dikt!!
2006-01-27

  Gaby
Värd en 5a, helt klart.

En av mina favoriter :)
2006-01-26

  Albert
oj vad fin den här va
oj
den måste jag bara spara
oj :-)
2006-01-26

  mariann
Denna är så bra har läst den flera gånger och tar den till mig.
Du beskriver känslostormerna så precis.
2006-01-26

  Charly
Så vacker. Jag börjar nästan att gråta...
Igen så att säga...
Din rubrik väcker min nyfikenhet, " Du kom så nära men fanns ändå aldrih här...
2006-01-25

  Anna H
Som sagt få tycker jag mycket om uttrycker "fattas mig". Det är så talande.

Det är liksom ömt skrivet och jag känner igen den där bristande känslan, knäna blir svaga och det är fullkomligt omöjligt att vara besviken eller vara arg man bara måste älska.
2006-01-25

  Tessan84
En rörande sammansättning av ord som beskriver saknad, längtan och osäkerhet... Smultronet du har gjort det igen!
2006-01-25

  Mats L.
Orden fattas dig inte, de flyter bra som vanligt
2006-01-25

  Ola Rydberg
Stark och känslosam
2006-01-25

    Noblesse
Många kanske inte tänker på det,
men en fel rubrik kan ta dö på
den allra bästa poesi.
Rubriken ger ansatsen i det känslomod
läsaren sedan oftast tolkar texten.
Och här anslår rubriken samma känsla
som den underliggande välskrivna texten.
Gillade verkligen detta....
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris