Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stad i dimma

Ett tungt vemod
rör sig över fönsterrader

av silver

dimman skulpterar
stadens flyende öar

och tåget anländer
rasslande ur det kalla havet
fylld av tång och musselskal

lyssna: elektriska pulser
genom ensamma
lyktstolpar

ett barn
skickar brev till
evigheten




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 145 gånger
Publicerad 2012-02-22 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin