Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusspel

Du viskade och log

och jag anade ett ljusspel under huden

en accelererande smärta som spricker
i solen, regnar ner i skuggor
och försvinner

jag andas och fångar cirklar av ljus

sätter dem att fördubblas
över tidens vatten

medan ditt ansikte glider

försvinner




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-23 11:33



Bookmark and Share


  miljas
Snyggt. Vilket bildspråk, vilken fin disposition av orden.. Tycker särskilt om titeln som ger det sorgsna hopp. Jättefint.
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin