Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I uppvaknandet

Morgonen reser sig
ur minnets virvlande aska

den torra jordens röda järnansikte tiger

och ögat blinkar bland luftströmmar
och sjungande sidenvågor

(ögats röda vävnad
och ljudet av vind)

flaxande vita vingar
i det höga, flimrande
gryningsgräset

*

min älskade dog i ljusets födelse

och jag drömmer mig
till ett land

där allt brinner




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-24 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin