Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 18 (Månne kommer hyacinter)

 

Ålderns höst på våren

Snödroppar när snön droppar

aj vad ont när de brister

Inga vargar denna vinter

Månne kommer hyacinter

Men röd, gul och vit lök biter

och ger sting

Vad nu denna harang

har för syfte

Måste varje harang

ha just det?

Måste varje kurva

följas av en raksträcka?

Räcker det inte

med en liten

pendang

till något

annat

oväntat?




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-24 15:07



Bookmark and Share


  Minkki VIP
som de två på bilden - välfunnet! :-)
2012-02-24

  stenen/ Yv Ericsson
Bra fint
jag läser poesi för att den är kort att läsa
2012-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström