Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett minne

Ligga på en klipphäll
vid havet
invänta skymningen

Se havets stilla glitter
gå ihop med
nattens stjärnor

Vara ett med världsalltet
bara vara




Fri vers av AA VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-25 00:25



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter underbart
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP