Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ventil

Inom dig bär du
smärtan
som kan formuleras
till ord

Det svarta sipprar
orden är mörka
en ångest som känns
vibrerar

Men orden kan förlösa
det svarta
om inte till vitaste vitt
så till något som är
hanterbart

Orden lättar på
trycket




Fri vers av AA VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-25 01:04



Bookmark and Share


  Elisabeth H
Ja absolut. Orden lättar på trycket. Bra skrivet.
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP