Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hårda britsar,hårda batonger....


Fyllecellen

De talar om mig i 3 e person

Nu får ni ta hand om aset
säger de och kastar in honom i väggen

Aset känner ansiktet skrapa mot betongen
och faller på knä

res dig upp för fan!

Visitation

Det gamla vanliga
vakten lyfter inte blicken ens

jaha 73:50 i kontanter,
en livrem och en ask cig

skriv på här

rostat bröd och kaffe med socker klockan 7 ?

nähä

inte det

Ståldörren slår igen

Nu kan jag bara hoppas

att alkoholen inte går ur kroppen

innan de släpper ut mig igen

Ty nykter kommer cellskräcken

Jaha

mitt liv är en billig soppa

En näve piller och fesljummen öl

jägermeister i fina glas

lite brass

och rosita direkt ur flaskan.

Krille was here 24/2

har någon ristat in i väggen

jaha jag känner ingen krille

jo men han ligger på minneslunden

Röksugen och pissenödig

men det kan jag glömma

efter vad jag sa till dom

Väntan

Timmarna går alltid långsamt här inne

men i taket finns ett pansarglas

där sipprar ljuset in




Fri vers av Ali D
Läst 1371 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2006-01-25 00:40



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
naken poesi utan förskönande kamouflerade ordsmink,mer sådant !
visa det svenska samhällets sanna ansikte och arsle det är vad som behövs
2014-03-13

    ej medlem längre
Tack för läsningen
Intressant och öppet skrivet
Sånt gillas. Fortsätt så!
2013-10-20

  Tino
Intressant, en intressant liten berättelse en sekvens som berättar mer än det jag läser. Du skildrar det hela väldigt bra
2013-03-17

  Epione VIP
Tungt att läsa men ljuset finns där i taket, hoppet finns kvar.
Naket och öppet.
Tack
2011-04-16

  Pilgrim
Fyllecell vore nåt =)
skulle dock vilja hamna i en isoleringscell
om jag fick ha papper o penna
eller ett minne o behålla.
Vilka ord, vilka bilder man får
när annat man inte får som man bör.

underbar text, en fråga.
skrev du något till Krille?
2010-03-19

  Dr Jimmy Johansson The 777
Andra Gången Jag Applåderar Den Här Texten Skulle Vara Kul Att Applådera Den En Tredje Och Fjärde Gång För Omväxlings Skull....
2008-07-23

  Kristina Wallbing
Naket-Under-Huden-Starkt! Gillar slutet också.
2008-04-11

  Dr Jimmy Johansson The 777
En dygd här i livet är förvisso nykterhet.
Skål på dig.
2008-03-08

  Dr Jimmy Johansson The 777
En dygd här i livet är förvisso nykterhet.
Skål på dig.
2008-03-08

  street
så bra flyt i texten.. vacker.. & rå..
2008-01-22

  Novell-writer
ganska så deprimerande...det är synn om alla de som inte hittat meningen med livet
2007-03-29

  Clara-Fina
Jösses! Otroligt bra du skriver och med vilken känsla! Jag är mållös. Här ser jag en ärlighet och rakhet utan like. Detta gör texten än mer verkansfull. / Clara-Fina
2006-09-18

  A.Q.S
underbar... doftar Bukowski... och den doften är mjuk och skön att att känna...
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D