Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




HOPP ( 6 - ords novell )

 

                      soligmorgon                         

ger hopp

om

enny vår

 

 

anits 25 februari 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-25 09:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, det ser vi fram emot.
2012-02-29

  Maria T
Snart är våren här
Vackert foto
2012-02-26

  Eaglemountains VIP
Så hoppfullt och vackert!

Även ett vackert foto!
2012-02-26

    Birgersdotter VIP
Skönt hopp
2012-02-25

  Lars Hedlin
:) Gott
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP