Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i! (6:ordare)

Tar mig tid

Mitt i Livet




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 403 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-25 15:12



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Tar..Ett ord som friskar i
Mig..En förväntan på Jag
Tid..Är en gova

Mitt..Är något heligt
I..Nionde bokstaven i alfabetet
Livet..Livet är livet som ges

Tiden spelar roll.. Ordare som skriver 6 ord.. meningsfyllda..Gärna starka ORD
;-)

Mycket bra mening i ordens styrka och kraft
2012-02-28

  anits VIP
Mycket klokt
2012-02-26

  Nina Nightwish VIP
Fint och talande:)
2012-02-26

    lory
bravo
2012-02-25

    ej medlem längre
Klokt!
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin