Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en underlig dikt, förstod den inte ens själv?

 

 




Steget

Jag märkte inte

när jag tog steget,

när jag steg över tröskeln!

 

Steget var inte långt

bara från ena sidan

till den andra.

 

Det som öppnade sig

för mig

var bara något som varande

bara någon sekund.

 

Sen var jag tillbaka

men det som hände

öppnade något för mig!

 

Det var att inget

räknas när tiden kommer.

bara ett steg.

Inget val du själv tar

bara att du får en push!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-25 19:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Så kan det bli ibland
2012-02-26

    lory
ibland händer saker som går inte att förklara...ta steget..ler
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP