Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

träffad av en sång

den sången
gick rakt in i mig

några enstaka ord
om gråt som bara kom
träffar alltid lika hårt

snart kommer regnet
men också det tar slut

jag minns hur jag lyssnar
om och om igen

jag minns att allting gick i moll




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2012-04-10 20:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vemodsvackert!
2013-03-11

  Maj-Lis VIP
Vackert ,vemodigt,berörande
2012-04-12

  Lena Själsöga Keijser
sånger sänds ofta in i oss
är helandefingrar
2012-04-11

  Linda CH VIP
Vackert vemod! Får mig osökt att tänka på Kents texter.
2012-04-11

  Filosofen2
En sång vidgas via hjärtats röst.
Fångar nyanser från minnets skafferi
2012-04-11

  stella
Wash (my love).................
2012-04-11

    ej medlem längre
vackert... vemodigt...
2012-04-10

    ej medlem längre
Regnet ... hur det lockar fram allting ..
2012-04-10

  Fru Intighet
Vackert, mycket vackert.

"några enstaka ord
om gråt som bara kom
träffar alltid lika hårt

snart kommer regnet
men också det tar slut"
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP