Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag såg falla var inte en stjärna


Jag somnade som liten
Vaknade som stor

Inga finnar på min haka
Jag blundar men

Kommer aldrig tillbaka

Gläjde finns i gråt
Jag säljer mina ord som sanning

Bultande ångest
I ett bultande bröst

Det som skriks i mitt hjärta
Hörs ej på min röst


Om jag biter min läpp
Kan jag blöda


Kärlek finns i rosor
I grav eller vas

Dom är röda


Som mamma alltid sa
Det är inte stjärnor som
Faller
Det är grus





Fri vers av lilla moln
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-13 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla moln
lilla moln