Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




EN DAG

 

 

 

en dag hoppas jag

att till slut ta tåget

för att hälsa på hos

er mina ny funna syskon

 

sist vi träffades så kom

jag med bilen nu känns

det för långt att ensam

köra dom många milen

 

jag längtar så och jag vet

att ni också väntar på att

vi får träffas så mycket vi

har prata om och att få vara

tillsammans

 

så många år som fick gå

innan jag visste att ni fanns

så glad jag blev att få den

storebror jag alltid önskat

mig

 

en dag hoppas jag stiga på

tåget som tar mig hela vägen

till er det som jag väntar på

är att mina mediciner ska

bli rätt inställda

 

så fort det händet så kommer

jag med tåget till slut så blir

det nog ordning på mig så

jag får göra det jag längtat

efter så länge

 

 

 

anits 26 februari 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-26 00:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det blir en stor upplevelse.
2012-02-29

  Vici
Rörande om
hoppfull längtan

En utmaning
med glädjefylld
förväntan.

Hoppas det blir snart!:-)
2012-02-26

  Maria T
Vilken spännande resa det ska bli
2012-02-26

  Eva Helene VIP
Sköna drömmar som jag hoppas du får förverkligade, kanske när sommaren är som bäst!
2012-02-26

  Anya VIP
Håller tummarna att diktarjaget snart ska få göra sin resa!
2012-02-26

  poetryGirl
Det verkar lovande!
2012-02-26

    ej medlem längre
Fint å fin bild....allt gott!
2012-02-26

    Birgersdotter VIP
Hoppas..berör
2012-02-26

  LassO
läcker bild, släkt o träd hör liksom ihop med, och undrar hur man skulle reagera på att få höra sånt, nya syskon....
2012-02-26

  aol
verkligen grep tag i mej,
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP