Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Universumrummet (fantom i lampa)' av tredje sidan draperiet, fick mig att skriva denna kommentar.


Kritik på en text (767) Dimmornas brohuvud








Jag högläste texten
jag just läst själv

för en väninna
och genast

skrattade barnet inom mig
åt hennes min

den var med ens
så häpen

och framkallade detta enda
'mmhmm?'

Poesi
och kanske faktiskt

alla texter
mår bra av att läsas högt

sjungas
reciteras

och sedan genast
försjunka i dimmorna.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-30 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP