Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt självdestruktiva mörker

Mitt självdestruktiva mörker
det skadar mig
erbjuder tröst med smärta
lycka genom ensamhet
Söker stöta bort för att rädda
så smärtan försvinner
men den försvinner inte alls
utan den som försvinner är du
min fina älskling
som bara ville älska mig
snälla stanna hos mig
min speciella älskling
som är ett ljus i mitt mörker




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-26 16:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vemodiga rader . . .
2012-02-26

  Yheela
Det är svårt att dela med sig av mörkret, det vill gärna äga allt man är.
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten