Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hustak (dagdröm)

Duvor seglar mellan hustak

de är tysta små explosioner av ljus

en vit dröm springer bland plåt
och skorstenar, tar satts

och hoppar

landar bakom
ditt öra




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-26 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin