Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Ännu en dag

 

ännu en dag är till ända

lika lång som så många andra

 

men ändå lite längre

än gårdagen kändes

 

tystnaden är skön

behöver inte anstränga mig

för att vara trevlig

 

men jag önskar mig orden tillbaka

dom kommer ett och ett men

aldrig flera

 

jag ger inte upp

men blir trött på den som försöker

ta min den glädje som orden ger mig

 

sängen väntar jag hoppas få sova

utan mardrömmarna som förföljer mig

natt efter natt

 

i morgon är en annan dag

en dag när orden kommer

tillbaka till mig

 

 

 

anits 26 februari 2012

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-02-27 00:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Dina ord kommer åter...
2012-02-29

  Anya VIP
Jag tro diktarjagets ord kommer tillbaka! Kram!
2012-02-28

    Birgersdotter VIP
Du har skrivandets gåva..Hoppas allt ordnar sig kram
2012-02-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fint skrivet om det som kan tynga i livet. =)
2012-02-27

  Catharina Edin VIP
varje dag har nog av sin egen plåga, och: varje dag är en gåva!

Man får hålla hoppet levande, så som du gör!
2012-02-27

  Eva Helene VIP
Hopp om att en ny dag kommer med nya möjligheter, fint!
2012-02-27

    lory
livets goda stunder,gåvan från ovan
2012-02-27

    Maria Malm
Varje dag är en stor gåva. Ibland förstår man inte förrän långt efteråt, vilken fantastisk gåva just den dagen eller den tiden var.
2012-02-27

  ERD-man-SKY VIP
Ja, varje dag är en gåva till oss…och varje morgon är en extra sådan :)
2012-02-27

  aol
så sant, bra skriftat vännen.
2012-02-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP