Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under oss

Jag var ett skepp

av miljarder undanträngda
undanfångna, fågna
själva

som i nått verkligt

inuti det som värker
springer en älskad

och du och jag
var ett slagfält

för ett okänt krig





Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-27 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin