Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

havets vrå

Sänker blicken

 

över havets vrå

 

långa längtansfulla gryningsdagar

 

komma att få

 

tripp trapp

 

sakteliga upp

 

himmelen är var blir nära




Fri vers av Nio
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-04 00:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner mig förflyttad till en annan dimension av dina ord....
2012-03-07

    ej medlem längre
Vacker och lugn nästan kontemplativ naturupplevelse.
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Nio
Nio