Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens tand

Tidens tand
eroderar sakta
jämnar till håligheter
får smärta att sakta
avta

Läker alla sår
i livets
törnedans

Till slut står
livet där
i all sin skörhet
skönhet




Fri vers av AA VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-28 01:02



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Du förmedlar alltid klokhet och fina välskrivna dikter
2012-02-28

    Solaris
fint språk och budskap. Känns väldigt "objektiv". Lite känsla - och det är ju inte nödvändigtvis negativt. Bra skrivet(:
2012-02-28
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP