Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om...

 

 

bevarar dina rader
tidlöst
låter vackra strofer
rulla på min tunga
med ljuvlig sötma
nyutslagen ros
skimmer

smakar
sinnets flor


skiftning inom
bro över
klyftan mellan nu och då
känslans toner i mitt hjärta
minner


om
 är inspirationen

 

 trollsländans
nakna vingar
vibrerar
ditt hjärta
i min puls

din andedräkt smeker min
får finaste dun att skälva

jämrande hetta
kvidande åtrå

i

din vilja

mina händer över
skälvande rygg snuddar

länder min vilja genom
leende vilande lust

frigörs ett ögonblick i sänder
själens brinnande flaga


inspiration

 




Fri vers av Sunlight
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-01 17:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Levandegjord
jordmänniskokärlek
skön
2012-04-01

    lory
mmmmm håller med kommentaren nedan
2012-03-09

  issac.a.m
härlig poesi


Helt Underbart...
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight