Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är lätt att vi kvinnor glömmer bort att vi är alla är Prinsessor. Att vi begränsar oss på olika sätt och att vi låter oss blir begränsade Men det är aldrig för sent att börja leva sin Prinsessa. Känns aktuellt i dessa dagar!


Prinsessan

Prinsessan symboliserar oskyldigheten
som hos ett barn och en gammal människa.
Prinsessan vågar vara.
Vara som hon djupast inne är.
Vågar skina och bära sin krona med upprätt huvud.
Vara i nuet och lekfullt bejaka livet.
Men samtidigt är hon ödmjuk inför andra människor, naturen och inför livet.
Prinsessan symboliserar också ljuset, glädjen och kontakten med himlen.
Och alla har vi en krona.
Och vi kan bära våra kronor som en Prinsessa.
Gå i skönhet, lekfullhet och glädje och våga vara modig!
Lev din Prinsessa här och nu!




Fri vers av Cia Olsson
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-28 21:26



Bookmark and Share


  Elwania
visst är det så den inre aspekten av prinsessan
är så mer viktigt att hålla fokus på
än att lägga denna aspekt utanför sig själv
2012-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Cia Olsson