Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillsammans kan vi skapa Paradiset på Jorden


As Above So below

Det finns egentligen ingen gräns mellan himmel och jord.
Allt hänger ihop.
Den kvinnliga kraften länkar samman
då och sen
himmel, hav och jord
andligt och materiellt
till ett oändligt
Nu




Fri vers av Cia Olsson
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-28 21:37



Bookmark and Share


  Elwania
en tanke leder ju tlll en annan
det som finns här på jorden finns även i
den spirituella dimensionen.
Och då får vi ju en helt annan aspekt på
det sk himmelriket
2012-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Cia Olsson