Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot himmelska höjder

Gräset vajar för vinden
Strävar inte mot himlen
Böjer sig ödmjukt
På höghusets topp
Himmelska höjder
Kan inte nås med strävan.
Just give up then you will reach the sky.




Fri vers (Fri form) av Cia Olsson
Läst 225 gånger
Publicerad 2012-02-28 21:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En väldigt vacker dikt!
2012-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Cia Olsson