Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingarna bär

Pröva dina vingar
Du människa
Låt det bära eller brista
Var inte så förbannat trista

Släpp taget
Låt det ske
Förlora fotfästet
Fall
Faller, fallit, fallera

Hurra
Det är din födelseda
Det är din dag idag
Det är din dag varje dag
Ditt Liv

Ta ett jättekliv
In i det okända
Ditt okända
Fjärilsliv

Fäll ut dina vingar
Du människa
Och flyg
Flyg, flyg, flyg
Flyger fritt
Fall
Faller, fallit, fura
Och havet
Evigheten

Flyger och faller fritt
JoJo
Jo men visst
Inte trist
Inte alls
Som att dansa vals




Fri vers (Fri form) av Cia Olsson
Läst 332 gånger
Publicerad 2012-02-28 21:48



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Jag gillar slutklämmen det där med valsen. Den lyser av strålande ärlighet och balanserar upp allt det skojfriska med...ja jag vill säga "allvar", men det är ju just det som dikten vill bryta ner. Hoppas du förstår!
2012-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Cia Olsson