Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smakrik

 

 

 

hon stiger ur den skepnaden

stiger ur

 

 havets dyningars

mjuka vågsvall

 

skruden är vit

vågveckad sand strand

 

hon vänder skalet

 

 

jag bjuder dig insyn i

denna soppa

 

låt smaken förhöja oss över det släckta

 

spilloljans

 bälte

 

låt våra ögon andas ut i orions bälte

 

vi dyker i

havet

 

ägg är lagda i

humlesandens

djupa

sånger

 

de skall blomma

 

älskade

 

så har det sagts

så sägs det

 

så såg vi det

 

ser vi

det




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-29 00:41



Bookmark and Share


  stella
Spilloljans bälte...:-)
2012-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser