Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymning

Jag står brinnande
på tröskeln tilll drömmen

snart lyfter cikadorna

skymningens klockor
ringer in natten

och du och jag ska
dela ett land av siden




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-29 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin