Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återhämtning

En slingrande växande olust som kväver
Den knyter sig runt min hals och ner över mitt bröst

Jag fäktar och slår allt som går
Men lik förbannat hittar den in

Hur jagar jag den på flykten?
Hur får jag den att krypa tillbaka till sitt slemmiga skal?

Jag vill inte ha den
Jag vill bli av med den

Jag vill bara in i ett lugn
Ett vakuum, bara för en stund
Ett andrum där jag kan vila
En plats där jag slipper tänka
En ställe där inget finns
Inte ens jag

Sedan kan jag växa stark igen
Efter det kan jag känna igen
När lugnet är över tar jag plats igen
När tankarna återvänder finns jag igen




Fri vers av livspoesi
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-29 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livspoesi