Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad jag än skriver så blir det ogiltigt. Tillfälligt. Otillräckligt. Jag är över det här nu.


Mer vatten

Jag har oceaner av ingenting alls och en låda med hemligheter.
En mening som betydde så mycket i sammanhanget men ingenting i eftertanken. Den föll från hennes läppar på ett sätt som förde mina tankar till glaciärer. Oundvikligt, allätande, ostoppbart.
Nu i efterhand är jag inte ens säker på om det var hon som sade det eller om min hjärna bara konstruerade ett alternativ till alternativet.
Jag vill inte höra det,

>Du räcker inte<
>Det är inte nog att vara lycklig<

Det är så mycket som blir så mycket finare om allt sköljs i vattnad dimma. Vi är bara människor men fan vilka gudar vi har varit, och gudar kräver mystik, kräver obskyra definitioner av emotioner som faller i spiraler kring simpla saker som helt enkelt vissnade som rosen i vasen.

Den där jävla vasen.

Vi borde ha sett att den var för djup och hittat en annan istället för att bara hälla på mer vatten.




Fri vers av Albin Jonsson
Läst 376 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-29 21:01



Bookmark and Share


  HannaBlom
Oj. Sådär jobbigt bra att jag inte riktigt förstår hur du hittar orden när jag inte har hittat dem.
Haha, nej, men väldigt fin var den!
2013-08-05

  dubbelve
"Vi är bara människor men fan vilka gudar vi har varit"

Wow!
2012-04-01

  mariesj
"kräver obskyra definitioner av emotioner som faller i spiraler.."

mer än tillfälligt, mer än bra
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Albin Jonsson
Albin Jonsson