Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd

Jag skulle ge dig mitt hjärta
Utan att hålla din hand i min
Utan att känna dina andetag på min hals.

Jag har sett en blodröd sol finna sin vila i ett klarblått hav
Och känt mig mindre tillfreds
Än när du säger mitt namn




Fri vers (Fri form) av Albin Jonsson
Läst 358 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-05 18:23



Bookmark and Share


    MayaN
Det bästa jag läst på länge!
2013-11-19

  dubbelve
Jisses vilken kärleksförklaring. Du är grym!
2013-10-06

  träsnidaren
Mycket poetisk och snyggt.
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Albin Jonsson
Albin Jonsson