Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dawn

To calloused hands,
And hardened hearts

It's easily forgotten

Just how soft,
A dream could be

How light the dawn has gotten




Fri vers av Albin Jonsson
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-20 01:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns mycket i lite här, det växer mellan raderna. Vackert språk och form.
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Albin Jonsson
Albin Jonsson