Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnad

 

 

 

med ögon byggde de denna katedral

 

av ljus

av värme

 

 

de lade stenbladen åter

 

bergen helades

 

 

sprickorna

 

sprickorna sydde de samman med

silvertråd

 

silvertråd ur

 

 

spindelmors

slända

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-29 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser