Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggad som BLÅTT. Åttonde dikten av 12 - en på temat BLÅTT för varje månad augusti 2011 t.o.m. juli 2012.




Marsblått (Tema Blått)

 

 

Är inte alla marskatter blå

i skuggan

i mörkret

i natten

 

Är inte alla marskänslor blå

i skuggan

i mörkret

i natten

 

När marstystnaden bryts

av dina känslors brus

av dina tankars rus

av dina önskningars sus

 

När blott blått

finns kvar

Som känslan av

nåt som var




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-29 23:05



Bookmark and Share


  Minkki VIP
grym bild - usch! Men texten försvarar ju den, ideströmskt...
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström